Penciltwister 2.0

Happy legsSå går det løs – bloggen skal vækkes til live igen efter to (!) års pause.
Denne gang er det dog ikke en ren litteraturblog, og den kommer ikke til at være på engelsk. Sidste gang havde jeg en eller anden fantasi om at mit publikum ville være internationalt – mindre kan ikke gøre det – men det viste sig så at ‘mit publikum’ var min mor, min lillesøster og en bibliotekar, jeg mødte på Bogforum (dengang det var i Forum, yes så out of date er jeg). Der kan snige sig enkelte engelske fraser og ord ind, jeg kan ikke i det private skrive en tekst på kun ét sprog, det er mig alt for snævert. Så bliv ikke overrasket, hvis der sniger sig færingeslanger og selvopfundne ord ind i teksten. Hvis Tolkien m.fl. kan, så kan jeg også. Jeg smider måske også et Weltschmertz eller to ind i løbet af denne blogs levetid.

Jeg har som så ikke noget koncept – måske får jeg det hen ad vejen, men jeg har til gengæld masser af idéer. Hvad jeg ved, er at det skal være en rolig kanal. Med rolig mener jeg en skrabet version af min tidligere plugin/widget maniske side, da mit fokus ligger på at få noget ned på skærmen hellere end at sørge for, at alle sociale medie knapper fungerer og undersider linker til de korrekte steder etc.

 

Anywhoosels, jeg kan starte med en lille random liste om mig, som måske giver en indikation af hvad for en fisk jeg er:

    • Jeg elsker lister
    • Jeg kan tælle til 10 på koreansk – tror jeg – men kun syngende, takket være min fantastiske bog og kasettebånd fra Unicef, hvori der også var nogen på fransk med nogle elefanter på et edderkoppespind, men gees altså, fransk og mig er ikke venner.
    • Jeg har engang brugt ordet ‘pattestiv’ til en jobsamtale – det var først to sætninger længere fremme, at min hjerne var i stand til at absorbere, hvad jeg havde gjort.

  • Sidste år viste jeg min kusine, som har tvillinger, en overskuds-mommy-krea-blogger side med hjemmelavet legetøj og hyggelige aktiviteter at lave med ens børn og sagde med schwung i stemmen, “var det ikke noget, hva’? Altså, det er da pissesmart at man kan lave håndmaling selv og lede efter blade i skoven for så at lime dem ind i scrapbøger og lave økologiske glitterbomber med sine børn, hva’?” Nu ved jeg bedre…
  • Jeg er vild med jul – jaja, de fleste er, men jeg er all-out-full-blown-get-your-candles-in-check-and-pull-out-the-stockings skør med hele måneden – lalleglad har sjældent været brugt mere passende end i dette tilfælde.

  • Jeg har op til flere gange brugt babys flaskesteriliseringsvand til min kaffe ’cause let’s face it, hvem har tid til at koge vand i disse dage + jeg redder planeten en kop ad gangen, you’re welcome.
  • Går stadig i mine graviditetsbukser og preggostrømpebukser. F* U super stretchy high-waist slime line fit H&M bukser! Rum til kroppen holder for vildt.
  • Græd engang, da jeg fandt et babymøl klistret fast på ryggen i mølfælden… OK, det var i forgårs.
  • Fik jeg sagt at jeg ælsker lister?

Så hvad sker der derude, folks? Lad mig høre, hvad I vil vide, hvad I har lyst til at læse om (ja, mor/søster/bibliotekar, kom med jeres guldkorn).

Jeg glæder mig at komme i gang igen og hvis I simpelthen ikke kan få nok af Jenny-juicen (det hedder jeg forresten. Jenny, ikke juice-delen. Og med svensker-J, tak!), så er jeg også at støve op på Instagram, Snappos og én enkelt blåmånegang på Twitter.

8 Comments

 1. Reply
  Marna Jacobsen 08/11/2015

  Hurra, sigur mamman, sum er ein av tínum trúgvu lesarum

 2. Reply
  Ása 08/11/2015

  Tú gloymdi meg😊Eg lesi alt, tú hevur at diska upp viđ😉….einaferđ tá einhyrningar enn vóru til, læs eg bøkur…..no more, men føli meg totalt med på moden, tá eg lesi tín blog😊👏👏
  PS. Jaja, eg veit, eg treingi til at støvast av av😉

  • Reply
   Penciltwister 08/11/2015

   Oh god ja, eg minnist eisini hvussu tað var at lesa bøkur, altso ordiliga bøkur, ikki ‘Vidunderlige uger’ ella ‘Jeg kan godt selv’… 🙂

 3. Reply
  Natasha 08/11/2015

  I looooove it! Bloggen og lister!

  • Reply
   Penciltwister 08/11/2015

   Fedt, tak for de fine ord.
   Og der kommer flere lister, hvad er livet uden en liste eller to spørger jeg bare?!

 4. Reply
  Tórhild 09/11/2015

  Spennandi, spennandi..gleði meg at fylgja við Jenny 2.0. Fortel um tankarnar hjá tær um lívið tá og nú, hvat er týdningarmikið og gerðandisdagin sum smábarnamamma

  • Reply
   Penciltwister 10/11/2015

   Feitt, takk fyri input, skrivi tað so beint inn í mína bloggnotesbók 🙂

 5. Reply
  Hanus 09/11/2015

  Hey! Eg las. Eg hevði bara ikki betri input enn tú um Khaled Hosseini, John Boyne m.fl. 🙂

  Laters!

Leave a Reply